HELGKURS INTUITIVT MÅLERI & MEDITATION

Kombinationen måleri och meditation är en intressant process. I meditation försätts hjärnan i betydligt långsammare hjärnvågor. Vi får tillgång till ett fält av information som vi annars inte alltid är mottagliga för. Gemensamt för många genier och forskare som gjort upptäckter som förändrat vår värld, är att de har haft tillgång till detta vidsträckta fält av information. Detta kallas också för kanalisering.

Då vi mediterar, blir detta fält starkare och insikter och bilder flyter in i vårt medvetande. Att kombinera guidade healingmeditationer med måleri gör att vi kan få ner våra insikter på duk eller papper, en transformerande upplevelse. Lysande abstrakta färgfält, landskap, figurer, kraftdjur, och ansikten kan få liv på duken. Vi jobbar i ett intuitivt flöde interfolierat med bildanalyser och målarteori.

Helgen 16-17 november 2024 utforskar vi grunderna i intuitivt måleri & meditation tillsammans. Vill du fortsätta måla, håller vi terminskurser med start i slutet av februari 2025.

Vi bjuder på fika med frukt, kakor, kex och glutenfritt alternativ båda dagarna. Lunch tar du med själv, mikro finns samt gratis parkering på gården utanför. Varmt välkommen!

Innehåll

Kursen är upplagd så att du ska kunna måla intuitivt på egen hand efteråt och förstå mer kring färgblandningsprinciper.

Du kommer att få arbeta med bland annat

  • Hur man aktiverar sin uppkoppling och kanaliserar måleri
  • Att möta din guide och ditt kraftdjur
  • Färglära och färghjulet: Hur får jag färger att sjunga
  • Materiallära
  • Måla intuitivt på infärgad grund
  • Spraya vatten på infärgad grund och förstärka figurerna som uppkommer

Målgrupp

Detta är en kurs som passar både nybörjare och dig som målat lite mer. Vi fokuserar på att komma loss utan prestation. Bra om du kan visualisera då jag ger guidade meditationer/trumresor.

Kursinformation

Tid: Lör-sön 16-17 november 2024 kl 10-16. 12 kurstimmar totalt. Ateljén är öppen längre om man vill stanna kvar och måla på lördagen och även tidigare söndag morgon.
Plats: Agneshills gård i Gessie strax söder om Malmö
Platser: 12
Pris: 3 590 SEK. Material tillkommer
Anmälan: info@mariacollinder.se Anmälan är bindande. Avgift återfås mot läkarintyg, dock ej anmälningsavgift på 590 kr.

Material

Du får en materiallista inför kursstart. Du handlar bäst på Drewex i Malmö som generellt har låga priser. Hos Ljungbergs Artist i Lund får du 10% om du uppger att du går hos mig.

Galleri